Juvat Westendorp over de liefde: ‘Ik dacht: misschien is de liefde niet voor mij bestemd’

Juvat speelt in de nieuwe film F*ck de Liefde 2, maar heeft hij zelf wel eens gedacht: f*ck de liefde?

Lees ook

Sinds afgelopen vrijdag kunnen we genieten van de romcom F*ck de Liefde 2, waarin ons oog toch voornamelijk uitgaat naar de knappe Juvat Westendorp. In de film vertolkt hij de rol van Javier, bij wie het niet zo soepel gaat in de liefde. Hoe zit het eigenlijk met Juvats eigen love life?

F*ck de Liefde 2

In F*ck de Liefde 2 neemt Juvat de rol van Javier op zich, die een eigen beachclub op Ibiza heeft. “Het gaat niet goed met zijn zaak, daarom verdient hij bij als een soort high-class-escort”, vertelt de danser slash acteur aan Grazia. “Maar dat heeft hij niet verteld tegen de vrouw die hij leuk vindt, gespeeld door Bettina Holwerda. Als ze hem ziet lopen met een andere vrouw – een klant – zijn de poppen natuurlijk aan het dansen.”

Hoewel Juvat zich niet voor kan stellen dat hij ooit zo ver zou gaan uit geldnood, heeft hij wel begrip voor Javiers situatie. “Javier lijkt in eerste instantie een foute gast, maar dat is-ie niet. Hij zit in een overlevingsmodus en doet dit omdat hij zijn club wil redden”, legt Juvat uit.

‘Liefde niet voor mij bestemd’

In beide F*ck de Liefde-films zien we dat de liefde niet altijd over rozen gaat. Of Juvat zelf weleens ‘f*ck de liefde’ heeft gedacht? “O ja, absoluut”, zegt hij zonder te aarzelen. “Niet eens zozeer vanuit enorme hartenpijn, al is mijn hart eens enorm gebroken toen ik jonger was. Maar ik heb een paar jaar terug wel een periode gehad dat ik even niet meer in de liefde geloofde. Ik heb toen wel gedacht: f*ck it, misschien is de liefde niet voor mij bestemd. Gelukkig is inmiddels het tegendeel bewezen…”

Benieuwd naar het liefdesleven van Juvat Westendorp, zijn relatie met Ruby en zijn toekomstplannen? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag te koop!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook