Zien: Juvat Westendorp zegt vaarwel tegen lange lokken

Onherkenbaar!

Lees ook

We herkennen Juvat Westendorp aan zijn prachtige, lange lokken. Al is dat vanaf nu verleden tijd. De acteur heeft namelijk de schaar in zijn lange lokken gezet en gaat voor een compleet andere coupe.

Nieuwe look

Op Instagram deelt Juvat een kiekje van zijn nieuwe coupe. Enne, wat staat het hem goed! “Het is over en uit. Lang haar heb ik uitgespeeld, achttien jaar lang. Tijd voor een nieuwe fase. Dit keer echt”, schrijft de acteur bij de foto. “Na lang twijfelen toch besloten om het haar eraf te halen. In eerste instantie voor een nieuwe film maar na twee maanden getwijfeld te hebben ben ik erachter gekomen dat ik er zelf misschien ook wel aan toe was.”

“De angst dat mijn haar mijn identiteit is geworden is natuurlijk ongegrond. Gek dat je zoveel waarde kan hechten aan zoiets onbenulligs als 'je haren'. Alsof ik nu ineens geen Juvat meer ben. Nieuwe coupe, zelfde Juuv en het voelt goed”, aldus Juvat.

Reacties

Zijn volgers reageren enthousiast op Juvats nieuwe hairdo. “Moooi!”, schrijft Wendy van Dijk in de comments. Bridget Maasland schrijft: “Love it!” Collega Jim Bakkum steekt hem een hart onder de riem. “Echt geweldig hoor Juv! Top dat je het nu echt gedaan hebt. Ik weet wat voor een ding het voor je was!”, aldus Jim.

Enne, er zijn ook een aantal volgers die de acteur in eerste instantie helemaal niet herkenden met zijn nieuwe kapsel. “Wow, wie is dit?”, vraagt een volger zich af. Een ding is zeker, het staat hem in ieder geval goed!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook