Verliefde Juvat Westendorp doet boekje open over trouwplannen

Het kan de acteur niet snel genoeg gaan.

Lees ook

Ze is blond, fashionable, bloedknap en heeft het hart van Juvat Westendorp he-le-maal gestolen. De knappe Ruby kan volgens Juvat niet snel genoeg zijn vrouw worden, zo vertelt hij in de nieuwste aflevering van Achter Het Perfecte Plaatje.

Trouwplannen

Juvat is dolverliefd op de knappe Ruby en kan naar eigen zeggen niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen. “Ik denk dat het één van de mooiste dingen is die je kan doen, trouwen”, vertelt hij in het programma.

De twee zijn nog geen jaren samen, maar volgens Juvat is Ruby de ware. “Ik zou zelf wel willen trouwen, absoluut. En ik denk ook dat ik de juiste heb gevonden”, vertelt hij met een big smile.

Mooie gedachte

Wanneer Juvat een ring om de vinger van Ruby wil schuiven, dat weet de acteur nog niet precies. “Als het goed voelt, voelt het goed. Of wij binnen een jaar gaan trouwen? Dat weet ik niet, dat moet de toekomst gaan uitwijzen.”

“Ik vind het wel iets heel erg moois en ik denk dat als je de juiste bent tegengekomen, dat je het moet gaan proberen”, stelt Juvat. Ondanks dat zijn ouders niet meer bij elkaar zijn, is zijn kijk op het huwelijk niet veranderd. “Kijk naar het tweede huwelijk van mijn vader, daar is het wel gelukt. En die zijn hartstikke gelukkig met elkaar. Dat betekent niet dat trouwen heilig is, maar voor mij vind ik het toch wel een soort verzegeling van twee mensen die heel erg veel van elkaar houden.” Mooi, Juvat!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook