Oeps: Temptation Island-kijkers spotten hilarische montagefout

Was jou dit opgevallen?

Lees ook

Gisteren was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Enkele oplettende kijkers spotten daarin echter een bijzondere montagefout. Whoops. 

Connectie aangaan

We zijn inmiddels aangekomen bij aflevering 5 van Temptation Island: Love or Leave en de koppels beginnen zich steeds meer open te stellen naar de vrijgezelle dames en mannen. Zo lijkt Whitney wel een goede klik te hebben met de Rotterdamse Iris en nieuwkomer Maartje, en is Ivo niet bij de knappe Esmé weg te krijgen. Ook in de andere villa begint er steeds meer op te bloeien. Annebel kan het bijzonder goed vinden met Hans en Ramon, terwijl Maris steeds meer naar de paar jaar jongere Jari toetrekt.

Foutje, bedankt

Ook Jari is duidelijk diep onder de indruk van Maris. Hij lijkt niet alleen figuurlijk voor de prachtige blondine te vallen, in de nieuwste aflevering valt hij ook nog eens letterlijk voor haar. Dit ongemakkelijke doch grappige moment moest natuurlijk worden vastgelegd, al ontdekten oplettende kijkers hierbij een bijzondere montagefout.

“Is het iemand anders ook opgevallen dat deze guy zonder shirt viel en met shirt omhoog kwam?” schrijft Kiki Neijssen op TikTok bij een video van het fragment. Aiii, dubbel pijnlijk!

@kikineijssen

Goeie edit👏🏻 #fy #temptationisland #foryoupage #temptationislandloveorleave #temptationislandnl

♬ origineel geluid – Kiki Neijssen

Door de val was Jari niet alleen zo ondersteboven dat hij ineens een shirtje aanhad, hij kwam in het tweede shot ook nog eens heel anders te liggen. “Hij valt ook vooruit, maar opeens liggen z’n voeten daar waar z’n hoofd viel”, reageert een andere oplettende kijker onder het filmpje. “Hij ligt ook andersom”, schrijft een ander. Oeps!

Bron: TikTok @kikineijssen | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook