Aha: om déze reden kreeg Jan Sietse een mededeling tijdens het eerste kampvuur

Awh!

Het allereerste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave is voor de mannen een feit. Hoewel Whitney, Ivo en René niet bepaald blij zijn met hun beelden, geldt het tegenovergestelde voor Jan Sietse. En dat was ook net de reden waarom hij nog een speciale mededeling kreeg.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Eerste kampvuur

In de nieuwste aflevering van Temptation is te zien dat de heren zich opmaken voor hun eerste kampvuur. Hoewel de beelden voor de meeste heren tegenvallen, geldt dat niet voor Jan Sietse. “Als ik deze beelden zie, dan geeft me dat veel energie om nogmaals honderd procent voor mijn vriendin te gaan”, reageert hij als hij de beelden van zijn vriendin ziet.

Als het kampvuur erop zit, vraagt host Kaj dan ook of Jan Sietse even kan blijven zitten…

Swing of Love

“Ik heb je gevraagd nog even te blijven zitten, want ik heb een mededeling”, begint Kaj. “Dit jaar tijdens Temptation Island hebben we the swing of love. Het klinkt spannend, en dat is het ook. Het geeft één kandidaat van Temptation Island de mogelijkheid om te zeggen: mijn vragen zijn beantwoord, mijn twijfels zijn weg, ik wil Temptation verlaten met mijn partner.”

“Er zijn meerdere dames die daarover getwijfeld hebben, maar jouw vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van the swing of love en samen met jou Temptation wil verlaten.” Jan Sietse laat vervolgens meteen weten hiervoor open te staan. “Natuurlijk zou ik dezelfde beslissing maken”, reageert hij.

Wederzien

Kaj zegt dan ook dat Jan Sietse meteen naar zijn vriendin toe kan gaan. Als Jan Sietse Linde ziet omhelst hij haar meteen. “Ik ben echt zo, zo trots op jou”, reageert Jan Sietse emotioneel als hij zijn vriendin vasthoudt. “Ik weet gewoon wat ik aan jou heb. En schat, ik ben echt verliefd. Dus ja, wat heb ik hier nog te zoeken dan?” Awh!

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws