Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ooh la la! De Bachelors Indigo verbaast volgers met badpakfoto

'Woman crush', klinkt het in de comments.

Afgelopen weekend konden we genieten van een heerlijk zonnetje, en daar maakte ook De Bachelors Indigo goed gebruik van. De beauty trok haar mooiste badpak uit de kast en plaatste een kiekje van de zomerse look op Instagram.

Zomers kiekje

In De Bachelor wist ze het hart van Thomas van der Vlugt helaas niet te veroveren, maar ze stal de harten van flink wat kijkers – including het hart van Rijk Hofman. Op Instagram gaat Indigo daar gewoon lekker mee door. Zo verblufte ze haar volgers zondag vanaf haar balkon met een wel heel spicy badpakfoto. Ooh la la!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Sexy tijger

Indigo ziet er stunning uit in haar groene badpak, en dat is ook haar volgers niet ontgaan. "Woman crush", "Mooiste ben jij" en "Niet normaal wat ben je knap meid", klinkt het volop in de comments. "Wat een sexy tijger ben je toch 🔥😍", reageert De Bachelors Ascha. Ook Merel reageert onder het kiekje: "🔥🔥🔥 holy guacamoly"

De beauty weet met haar badpakfoto ook behoorlijk indruk te maken op een oude bachelor. Niemand minder dan Tony Junior reageert namelijk onder Indigo's foto. "Yooo", schrijft hij. Enne, die reactie blijft niet onopgemerkt. "Now this is gonna spice things up", schrijft iemand onder Tony's reactie. O my...

Bron: Instagram @indixoord | Beeld: Jasper Suyk