Hilarisch: De Bachelors Indigo steekt de draak met zichzelf op TikTok

Hi-la-risch!

Thomas van der Vlugt zal waarschijnlijk niet heel ongemakkelijk voor de buis zitten wanneer hij de afleveringen van De Bachelor terugkijkt. De StukTV-presentator heeft immers al enige ervaring met televisie, maar dat is voor de deelnemende dames wel anders. Indigo, een van de deelneemsters van dit seizoen, vond het blijkbaar nogal ongemakkelijk om zichzelf terug te zien. Ze neemt zichzelf op een hilarische manier op de hak op TikTok.

Op de hak nemen

Indigo is inmiddels al in behoorlijk wat afleveringen in De Bachelor verschenen en leert Thomas steeds beter kennen. Echter, de fragmenten die worden uitgezonden in het programma zijn natuurlijk maar een klein deel van wat er eigenlijk in de Bachelor-villa gebeurt. We vormen daarom een bepaald beeld van de dames terwijl we the whole picture niet helemaal hebben gezien. Normaal gesproken zijn er genoeg mensen die daarom de dames op social media op de hak nemen, maar deze keer is Indigo ze voor en doet ze dat al bij zichzelf.

Viraal

We hebben al genoeg leuke content over De Bachelor op TikTok voorbij zien komen. Zo zagen we imitatiekoningin Iris Rulkens een aantal van de dames al op een geniale wijze imiteren, en zagen we hoe een andere TikTokker de lookalikes van een paar meiden wisten te vinden. Indigo zou bijvoorbeeld heel wat weg hebben van Monica Geuze.

Hilarisch

Goed, deze keer is het dus Indigo herself die viraal gaat op TikTok. Ze doet in de video zichzelf op een hilarische manier na. Het geluid dat ze onder de video gebruikt gaat op dit moment helemaal rond. We horen Miranda Cosgrove zeggen dat ze stiekem wel eens vloekt. Vervolgens zegt ze dat ze soms vloekt met ‘fuck’, gevolgd door een hilarische schaterlach. Indigo doet dit fragment geweldig na.

@indixoordKan iemand mij oprapen♬ original sound – posting random video’s

Reacties

“Hoe ik overkom in De Bachelor”, schrijft Indigo in het filmpje. En: “Kan iemand mij oprapen”, staat er in de caption. Volgers vinden de video hilarisch, want hij is zelfs al bijna 1 miljoen keer bekeken! Enne, mocht het niks worden met Thomas, dan heeft Indigo genoeg andere opties. “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt”, schrijft Rijk Hofman. En: “Ik was echt verliefd op jou de eerste aflevering toen ik je zag”, laat iemand anders weten. Aahw!

Bron & Beeld: TikTok, Indigo (De Bachelor, Jasper Suyk)

Laatste nieuws