De Bachelors Indigo over Thomas: ‘Ik denk dat het meer een vakantieliefde was geworden’

De beauty denkt niet dat het iets was geworden tussen haar en de bachelor.

Ondanks haar fonkelende ogen en flirty opmerkingen wist Indigo het hart van bachelor Thomas niet te veroveren. Tijdens afgelopen rozenceremonie kreeg ze dan ook geen roos uitgereikt. Hoewel de beauty op dat moment teleurgesteld was, denkt ze nu dat dat de juiste keuze was.

Black-out

In de afgelopen aflevering van De Bachelor moest de jonge Indigo niet alleen indruk maken op Thomas, maar moest ze ook nog eens zijn beste vriend Patrick en zus Willemijn weten in te palmen. Al die pressure leidde tot een black-out, vertelt ze aan &C. “Dan moet je opeens vertellen wat je goede eigenschappen zijn, terwijl de camera’s, alle meiden, Thomas en zij erbij staan en je indringend aankijken.”

Tijdens het filmen had Indigo dan ook niet het gevoel dat ze een goede klik met Thomas’ loved ones had. “Toen de camera’s uit gingen, hebben we best wat tijd gehad om te kletsen en lunchen met z’n allen. En toen was de klik er al veel meer”, gaat de beauty verder. “Ik merkte wel dat als de camera’s weg waren, er bij hen ook een druk van af was. Dan kun je gewoon relaxter praten.”

Te verschillend

Desondanks waren Patrick en Willemijn er niet van overtuigd dat Indigo een goede match was voor Thomas. Zo vond vooral Patrick de twee toch te verschillend. “Ik ben veel jonger, pas aan het einde van mijn studie en aan het begin van mijn werkfase en ik weet nog niet wat ik wil met mijn leven. Hij vroeg bijvoorbeeld: ‘Kun je dan wel een leven opbouwen met Thomas, als jullie zo verschillen?’ Daar kon ik niet echt antwoord op geven”, vertelt Indigo. “Ik snap dat hij zich daarom afvroeg of het echt een match was, of dat het meer een vakantieliefde zou zijn.”

Vakantieliefde

Maar hoe zag Indigo de band tussen haar en Thomas eigenlijk zelf? “Als ik er nu achteraf op terugkijk, denk ik dat het meer een vakantieliefde was geworden dan ware liefde”, weet ze te vertellen. “Qua klik zat het wel echt goed tussen ons. Hij was voor mijn gevoel wel heel oprecht, open en lief. En heel erg zichzelf, dus ik had ook het gevoel dat ik mezelf kon zijn en dat voelde goed.”

Toch denkt Indigo dat een serieuze relatie back home er niet in had gezeten, omdat zij en Thomas toch te veel verschillen. “Ik snap ook dat hij een beetje levenservaring miste bij mij. Hij heeft al van alles ervaren en ik heb nog veel te ontdekken en te leren”, aldus de beauty. “Ik denk achteraf dat ik sowieso niet helemaal klaar was geweest voor een heel serieuze relatie en liefde voor altijd.” Aha!

Bron: &C | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws