Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn nemen groot besluit

Het heeft alles te maken met hun zoontje Dean.

Sinds Dave Roelvink en girlfriend Jazzlyn ouders zijn geworden van zoontje Dean, delen zij regelmatig foto’s van de kleine spruit op Instagram. Op het meest recente kiekje heeft Dave echter een blauw hartje over Deans gezicht geplaatst, wat tot veel verwarring leidt in de comments. Vader Dries Roelvink legt uit hoe het zit.

Onherkenbaar

Op Moederdag zette Dave Roelvink zijn grote liefde in het zonnetje met een prachtige foto van Jazzlyn en zoontje Dean. Maar waar Dave het gezicht van zijn zoon eerder nog in beeld bracht, plaatst hij er nu een blauw hartje voor. “Waarom nu ineens niet meer het gezicht van je kind op beeld?” klinkt het volop in de comments onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Aan Shownieuws laat Dries Roelvink weten dat zijn zoon en Jazzlyn er inderdaad voor hebben gekozen om Dean voortaan onherkenbaar in beeld te brengen. “Hij zegt: ‘Ik vind dat hij er later zelf voor moet kiezen of hij een bekend gezicht wil worden'”, legt Dries uit. “Nu hij [Dean, red.] iets meer gaat ontwikkelen en een iets herkenbaarder gezichtje krijgt, hebben ze er samen voor gekozen om hem niet meer in beeld te brengen”, vertelt hij over het besluit van Dave en Jazzlyn.

Uit de spotlights

Zelf heeft Dave samen met zijn broertje Donny zijn hele leven al in de spotlights gestaan. “Zij waren al in beeld toen ze een paar uur oud waren, volgens mij. Alles is altijd op tv geweest van ons”, weet Dries te vertellen. “Misschien dat hij daardoor nu zelf denkt: dat ga ik met mijn zoon niet doen. En dat respecteer ik.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws