Dave Roelvink weet het zeker: dit beroep gaat zijn zoontje later uitoefenen

Of mommy Jazzlyn hier zo blij mee is...

Lees ook

Met Dries Roelvink als opa zou je denken dat de kleine Dean ook wel over een gouden keeltje zal bezitten. Al lijkt papa Dave Roelvink hier niet mee bezig te zijn. Hij heeft de toekomst van zijn zoontje al uitgestippeld, zo zien we in de nieuwe realityserie Daddy Dave. 

Kickbokser

Het is één van zijn grootste passies: kickboksen. En als het aan Dave ligt, dan stapt zijn kleine zoontje later ook de boksring in. In de serie zien we dat Dave samen met zoontje Dean op de bank ligt, met een MMA-wedstrijd op de achtergrond. Aan opa Dries stelt de kersverse vader: “Ik ben mijn gabber al aan het voorbereiden.”

Aan Jazzlyn vertelt Dave met een big smile: “Dit is je zoon over twintig jaar”, terwijl hij naar de tv wijst. “Dit wordt het doel.”

‘Dean Bam Bam Roelvink’

Het is aan het gezicht van Jazzlyn duidelijk af te lezen dat zij haar kleine man liever niet de ring in ziet stappen. Ook Dries heeft andere toekomstplannen voor ogen. “Ik hoop dat hij een hele goede zanger wordt”, stelt Dries. De vader van Dave kent zijn zoon maar al te goed en vreest dan ook het ergste. “Dave is in staat om hem vanaf zijn derde of vierde levensjaar al bokshandschoenen aan te trekken.”

Of zoontje Dean het ook zo’n goed idee vindt? Dat valt te betwijfelen. De kleine man barst in huilen uit nadat Dave de performance name van Dean heeft bedacht. “Dean Bam Bam Roelvink. Ik denk dat dat hem moet worden.” Hilarisch.

Bron en beeld: Daddy Dave (discovery+)

Laatste nieuws

Zie ook