Zien: Dave Roelvink op één knie voor vriendin Jazzlyn

'Jazz schrok zich de pleuris', vertelt Dave.

Ooit was hij een echte bad boy, maar tegenwoordig heeft Dave Roelvink zijn leven een stukje anders ingericht. Met vriendin Jazzlyn en zoontje Dean heeft de Roelvink-telg het goed voor elkaar. Of er binnenkort een wedding aan zit te komen? Als we naar de laatste Instagramfoto van Dave kijken, leek dat er zomaar eens op.

Grapje

Tijdens een lekkere ochtendwandeling met Jazzlyn en kleine Dean liet Dave zijn vriendin flink schrikken. De realityster ging namelijk op zijn hurken zitten om zijn broekspijp goed te doen, maar dat leek verdacht veel op iets anders. “Jazz schrok zich de pleuris toen ik ff m’n broekspijpie omrolde tijdens de ochtend wandeling 😂😂🎉”, schrijft de kersverse vader bij de foto’s op Instagram. Jazz dacht bijna ten huwelijk gevraagd te worden door vriendlief Dave, maar helaas: geen huwelijksaanzoek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Trouwplannen

Volgers van de Roelvink-telg kunnen wel lachen om het grapje, al zijn er ook wat die stiekem toch hopen dat Dave binnenkort voor het echie op één knie gaat. “Stiekem een oefening ? 🙃”, vraagt iemand zich af. En: “Aahh zo sneu voor haar. Ga haar vragen gewoon. Dit kan je niet doen”, schrijft iemand anders. Nou Dave, je weet wat je moet doen!

In gesprek met Grazia vertelde de ster onlangs nog dat er ooit wel een bruiloft komt met zijn grote liefde als de tijd rijp is. Vooral Jazzlyn zou wel graag een wedding ring om haar vinger willen. “Dus dat zal ooit wel gebeuren”, legde Dave uit. “Maar ik werk nog niet aan een aanzoek. We zijn net anderhalf jaar samen, hebben al een kind… Er moet ook iets blijven om naar uit te kijken.” Kortom: kleine Dean komt op de eerste plaats.

Bron en beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws