Donny Roelvink eert zijn moeder met enorme tatoeage

'Niet normaal mooi', klinkt het in de comments.

Lees ook

Afgelopen zondag was het Moederdag en werden veel moeders in het zonnetje gezet op Instagram. Ook Donny Roelvink deelde een kiekje met zijn moeder, maar daar bleef het niet bij. De Roelvink-telg liet ook een gigantische tatoeage van zijn mom zetten.

Giga tattoo

Een liefdevol kiekje met je moeder, een foto uit de oude doos of een emotioneel bericht: Instagram stond er gister vol mee. Ook Donny zette zijn moeder in het zonnetje en deed daarbij een bijzondere onthulling. De Roelvink-telg liet een gigantische afbeelding van zijn moeder op zijn arm tatoeëren en deelt dit, samen met een kiekje uit de oude doos, op Instagram. Wij smelten van de mini-Donny op de eerste foto, maar zijn helemaal onder de indruk van zijn gloednieuwe tatoeage.

Positieve reacties

In de reacties op Instagram stromen in no time de positieve reacties binnen. “Niet normaal mooi”, “Gaaf die tattoo” en “Hoe ziek🔥🔥”, klinkt het in de comments. Ook zijn volgers van Donny enthousiast over de knappe looks van zijn moeder. “Snap wel waar jullie je knapheid vandaan hebben” en “Mooi mens, die mama van jou”, laten volgers weten. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook