Hilarisch! Imitatiekoningin Iris Rulkens neemt nieuwe Temptation-koppels nu al op de hak

Temptation Island moet nog beginnen, maar Iris doet de koppels nu alvast al na.

Lees ook

Het nieuwe Temptation Island-seizoen is nog niet begonnen of Iris Rulkens weet de koppels al op de hak te nemen. De imitatiekoningin voorspelt in haar TikTok-video namelijk hoe de deelnemers zullen gaan klinken en zich zullen gedragen.

Imiteren kun je leren

Normaal gesproken weet Iris Rulkens de kandidaten van zo’n beetje elk realityprogramma perfect te imiteren. Nu gaat ze nog een stapje verder, want ondanks dat Temptation nog niet is begonnen, waagt Iris al een poging tot het nadoen van de koppels. “Temptation Island kan natuurlijk niet ontbreken in mijn imitatievideo’s”, begint Iris haar video. “We gaan het even anders doen. Ik doe bij deze een voorspelling”, legt ze uit.

Link tool: url not provided

Gokken

Iris zegt dat ze nog geen idee heeft waar de koppels vandaan komen en hoe ze precies zullen gaan zijn op tv, maar dat ze wel een gokje kan doen op basis van de foto’s die vorige week verschenen. “Dit is puur gokken”, voegt Iris er nog aan toe.

@irisrulkens Welkom in mijn hoofd #temptationisland #voorspelling #voorjou ♬ origineel geluid – irisrulkens

De koppels

Als eerst doet Iris het koppel Linde en Jan Sietse na, die blijkbaar een accent hebben. Daarna zijn Annebel en René aan de beurt. Volgens Iris komen Annebel en René uit Den Haag of Rotterdam. Blondine Iris en vriendlief Whitney komen uit Brabant, denkt de TikTok-ster. En Maris en Ivo houden veel van reizen, zo voorspelt Iris. Goed, of de imitatie-ster het ook allemaal bij het juiste eind heeft, moet nog maar blijken.

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron & Beeld: TikTok, RTL, Youtube videostill @Irisrulkens

Laatste nieuws

Zie ook