Jaaaa! 365 Days: This Day staat nu op Netflix

Woehoeeee.

You either love it or hate it: maar het tweede deel van de erotische film 365 Days, 365 Days: This Day staat nú op Netflix.

Het verhaal

Kun je de cringy zin ‘Are you lost, baby girl?’ nog voor de geest halen? In het eerste deel van de film zien we hoe Massimo (Michelle Morrone) zichzelf 365 dagen geeft om de jonge vrouw Laura (Anna-Maria Sieklucka) verliefd op hem te laten worden. Dit doet hij niet met lieve woorden en romantische dates, maar dure cadeaus en vuurwerk tussen de lakens. Enne, in 365 Days: This Day gaat dat natuurlijk verder.

Steamy film

De beelden van het eerste deel hadden veel weg van Fifty Shades of Grey, en ook in deel twee zien we de nodige romantische én erotische momenten voorbijkomen. En voor we het vergeten – want laten we eerlijk zijn, we kijken alleen voor de steamy scenes – is er ook een verhaallijn in deel twee. In de trailer krijgen we alvast een voorproefje en zien we de bruiloft van Massimo en Laura. Maar er komt ook een mysterieuze man voorbij die het leven van Laura op zijn kop gaat zetten. Wij weten in ieder geval wat we morgen gaan kijken wanneer we aan het uitbrakken zijn van Koningsdag!

Enne, hoewel de eerste film door critici niet goed werd ontvangen – het won zelfs een award voor Worst Screenplay, waren de makers van 365 Days heel blij met de film. Een derde deel van de filmreeks is daarom ook al bevestigd. Exciting!

Bron & Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws