Steamy: Netflix deelt trailer van tweede deel 365 Days

Gaat dit ook een hit worden?

Lees ook

You either love it or hate it: de erotische film 365 Days op Netflix. Goed nieuws voor de fans, want er komt een tweede film uit. Enne, de trailer belooft al veel goeds!

365 Days

Kun je de cringy zin ‘Are you lost, baby girl?’ nog voor de geest halen? In het eerste deel van de film zien we hoe Massimo (Michelle Morrone) zichzelf 365 dagen geeft om de jonge vrouw Laura (Anna-Maria Sieklucka) verliefd op hem te laten worden. Dit doet hij niet met lieve woorden en romantische dates, maar dure cadeaus en vuurwerk tussen de lakens. Enne, in 365 Days: This Day gaat dat natuurlijk verder.

De beelden van het eerste deel hadden veel weg van Fifty Shades of Grey, en ook in deel twee zien we de nodige romantische én erotische momenten voorbijkomen. En voor we het vergeten – want laten we eerlijk zijn, we kijken alleen voor de steamy scenes – is er ook een verhaallijn in deel twee. In de trailer krijgen we alvast een voorproefje en zien we de bruiloft van Massimo en Laura. Maar er komt ook een mysterieuze man voorbij die het leven van Laura op zijn kop gaat zetten. Let op: de trailer is NSFW!

Derde deel

Fans hoeven niet lang te wachten op het vervolg, want Netflix heeft al aangekondigd dat de film op 27 april verschijnt. Hoewel de film door critici niet goed werd ontvangen – het won zelfs een award voor Worst Screenplay, waren de makers van 365 Days heel blij met de film. Na lancering werd er al een vervolg aangekondigd en ook het derde deel is al besteld door de streamingdienst. Dat wordt bingen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: 365 Days

Laatste nieuws

Zie ook