Veelbesproken film 365 Days krijgt ook een derde deel

En dat terwijl de Fifty Shades-achtige film onlangs nog genomineerd werd voor slechtste film van het jaar.

Veelbesproken was-ie zeker, goed ontvangen niet zozeer: de Netflix-thriller 365 Days. Onlangs werd de Fifty Shades-achtige film nog genomineerd voor slechtste film van het jaar, maar daar hebben de filmmakers geen boodschap aan. Niet alleen komt er een tweede film van de Poolse film, ook een derde deel staat al op de planning.

Veel ophef

365 Days is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De film zit bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Hoewel de film massaal werd bekeken en tijden in de top 10 van meest bekeken films op Netflix stond, was niet iedereen laaiend enthousiast over de erotische film. Er is flink wat ophef ontstaan rondom deze film, aangezien het volgens critici seksueel geweld zou verheerlijken. Er zijn zelfs petities ingediend om 365 Days offline te halen.

Tweede én derde deel

De filmmakers trekken zich overduidelijk niets aan van alle ophef, want niet lang na de lancering kondigden zij al een tweede deel aan. “Of we een vervolg gaan maken? Jazeker!”, zei hoofdrolspeler Michele Morrone, die maffiabaas Massimo speelt, destijds. Inmiddels is ook bekendgemaakt dat er een derde deel van de spraakmakende erotische film op de planning staan.

Ondertussen zijn de opnames voor de tweede film al van start gegaan in Polen en Italië. Wat we van het vervolg kunnen verwachten? Massimo en Laura keren terug, zodat ze hun relatie verder kunnen ontdekken. Makkelijk gaat dit niet worden, want er liggen kapers op de kust. Gaat het ze lukken om hun relatie in stand te houden of loopt het allemaal verkeerd? Exciting

Wat we in het derde deel van 365 Days kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat beide vervolgen in 2022 worden verwacht.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: 365 Days

Laatste nieuws