365 Days genomineerd voor slechtste film van het jaar

De steamy Netflix-thriller scoorde allesbehalve goed.

Het is een nominatie die je als filmmaker niet graag wil krijgen, maar die toch ieder jaar weer wordt uitgereikt. Het was de Netflix-thriller 365 Days die dit jaar de nominatie voor Slechtste Film van jaar kreeg. Enne, die titel komt niet zomaar uit de lucht vallen.

365 Days

Afgelopen weekend maakte organisatie Golden Raspberry Awards bekend welke filmtitels dit jaar kans maken op een nogal dubieuze filmprijs. De Netflix-film 365 Days was een van de films die de nominatie voor Slechtste Film van het jaar kreeg.

365 Days is een thriller waarin een ambitieuze zakenvrouw ontvoerd wordt door een maffiabaas. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. De film zit bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Helaas zijn de op Fifty Shades gebaseerde scènes niet helemaal goed uit de verf gekomen. Er is flink wat ophef ontstaan rondom deze film, aangezien het volgens critici neigt naar seksueel geweld.

Petitie gestart

Het ging zelfs zo ver dat er speciaal voor deze film een petitie werd gestart om 365 Days offline te halen. De ophef rondom de steamy scènes was echter niet voldoende, aangezien er mogelijk gewerkt wordt aan een vervolg op de film.

Of het tweede deel van de film een groot succes zal worden, dat vragen wij ons af. Na het uitdelen van de prijs van Slechtste Film van het Jaar voelen wij in ieder geval weinig behoefte om hier twee uur tijd voor vrij te maken…

Benieuwd welke films er nog meer een nominatie ontvingen? Je bekijkt het in onderstaande video:

Bron: Superguide | Beeld: Netflix

Laatste nieuws