Bridgertons Jonathan Bailey kan niet wachten tot dít personage trouwt

Enne, ook wij verheugen ons hierop!

Lees ook

We hebben het tweede seizoen van Bridgerton in één ruk uitgekeken en wachten met smart op het volgende seizoen. De laatste aflevering eindigde niet per se met een cliffhanger, maar liet kijkers wel met veel vragen achter. Want wat gebeurt er met de overige Bridgerton-telgen en hun lovelife? Als het aan Jonathan Bailey ligt, krijgen we daar volgend seizoen antwoord op.

Tegenpolen

Jonathan zag zijn eigen personage Anthony afgelopen seizoen in het huwelijksbootje stappen. Kate en Anthony leken aan het begin van het tweede seizoen twee enorme tegenpolen, maar dat die elkaar juist aantrekken, is meer dan gebleken. Zijn broers en zussen waren – ondanks de vele koppelpogingen van hun moeder – minder succesvol in het vinden van een huwelijkspartner.

Eloise en Theo

Eloise moet niet zoveel hebben van alle jongens van de ton en spendeert haar tijd liever aan het vinden van Lady Whistledown. Tijdens haar zoektocht naar de mysterieuze schrijfster stuitte Eloise echter wel op een leuke jongen, namelijk de assistent van de drukker: Theo. Echter, Penelope waarschuwt haar voor Theo omdat hij van een lagere sociale klasse is (en natuurlijk stiekem omdat hij Eloise naar Lady Whistledown zou kunnen leiden). Tevergeefs, want Eloise blijft hem bezoeken, waarna Lady Whistledown haar in een erg negatief daglicht zet.

Interessant personage

Jonathan hoopt echter dat het alsnog goedkomt voor Eloise en dat zij volgend seizoen de liefde vindt. “Ik kan om zoveel redenen niet wachten om met Eloise naar het altaar te lopen”, zei Jonathan, die Eloise nog fascinerender vindt dan zijn eigen personage. “Als er ooit een ander personage zal zijn dat een grotere boog heeft dan Anthony, in termen van het moeten overwinnen van psychologische oorlogsvoering, dan zal het Eloise zijn”, voegde hij eraan toe.

De acteur kan niet wachten om te zien hoe Eloise verder vecht voor het feminisme en tegelijkertijd verliefd wordt. “Ik kan niet wachten, als een fan, om die evolutie te zien”, aldus Bailey. Echter, voor nu lijkt het erop dat het derde seizoen waarschijnlijk over de liefde tussen Penelope en Colin Bridgerton zal gaan. Eloise zal hoogstwaarschijnlijk dus moeten wachten tot het vierde seizoen.

Bron: PureWow | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook