Bridgertons Simone Ashley onthult om wie het volgende seizoen draait

Dit hadden wij niet verwacht...

Seizoen twee van Bridgerton staat nog maar net op Netflix, maar we dromen alweer over het vervolg. Het derde boek van Bridgerton draait om het liefdesverhaal van Benedict Bridgerton, maar geldt dat ook voor het derde seizoen van het kostuumdrama? Bridgertons Simone Ashley (Kate Sharma) geeft duidelijkheid. 

Liefdesverhaal

Als lovers Anthony Bridgerton en Kate Sharma wisten Jonathan Bailey en Simone Ashley de harten van de kijkers te veroveren. Niet zo gek dat fans van de serie daarom hopen dat het stel ook te zien is in het derde seizoen. 

Eerder werd al bevestigd dat de twee zeker ook te zien zijn in seizoen drie. In een interview met People lichtte Simone dan ook alvast een tipje van de sluier op. Zo zullen de opnames voor seizoen drie deze zomer van start gaan. En zal de liefdesfocus dit keer – of course – op een ander koppel komen te liggen. Als we Simone mogen geloven zal seizoen drie draaien om Colin en Penelope – in tegenstelling tot wat veel fans hadden verwacht.

Colin en Penelope

In de voorgaande seizoenen was het niet te missen dat Penelope Featherington (Nicola Coughlan) stilletjes verliefd is op Colin Bridgerton (Luke Newton). Het lijkt erop dat Penelope’s gevoelens beantwoord worden in seizoen drie, want volgens Simone zal het volgende seizoen om hun romance draaien. 

“We geven het stokje door aan Nicola en Luke”, deelt de actrice met People. “Ik kan niet wachten om hun liefdesverhaal te zien en ben benieuwd wat ze in hun petto hebben. Ze gaan het vast fantastisch doen. Ik ben er heel enthousiast over.” 

Bridgerton

Verbazing

Het lijkt er dus op dat het volgende seizoen niet om Benedict draait, maar om Colin (die volgens de boeken pas in boek vier de liefde vindt). Op Reddit schreef een fan dan ook: ‘Wait, what?!”, slaan ze de verhaallijn van Benedict over voor die van Colin?!” Weer een ander schrijft: “Wow, dit wordt zeker interessant.” To be continued… 

Bron: People, Hello! | Beeld: Netflix (Liam Daniel)

Laatste nieuws