Wauw: zó ziet Colin Bridgerton er in het echt uit

De acteur ziet er in real life heel anders uit.

Luke Newton is een van de getalenteerde acteurs die van Bridgerton een succes wist te maken. Voor het kostuumdrama kruipt hij in de huid van de aantrekkelijke Colin Bridgerton. Enne, ook in real life mag de acteur er zeker zijn.

Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels haalden hun hart op met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Colin is aanvankelijk niet bezig met het vinden van een huwelijkskandidaat. Tot hij de knappe Marina Thompson ontmoet, met wie hij wel in het huwelijksbootje zou willen stappen. Helaas voor Colin pakt dat anders uit dan gedacht. De Bridgerton-telg vertrekt naar Griekenland en keert aan het begin van het tweede seizoen weer terug. Zal hij in het tweede seizoen dan wel de liefde vinden? De rol van Colin wordt door niemand minder dan de getalenteerde acteur Luke Newton gespeeld.

Zo ziet hij eruit

Benieuwd naar de zangkunsten van de Bridgerton-acteur en hoe hij er in het echt uitziet? Bekijk het hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Newton (@lukenewtonuk)

Carrière

Luke is in real life al 29. Bridgerton is zeker niet zijn eerste acteerklus. Zo was de acteur onder andere te zien in The Cut, The Lodge, Doctors en Mr Selfridge.

Dat is nog niet alles, want Luke speelde ook in diverse musicals. Zo was hij onder andere in de musical The Book of Mormon te zien. Niet zo gek dat Luke beschikt over een gouden keeltje.

Bron: Popbuzz, IMDB | Beeld: Bridgerton, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws