Lief: Maxime Meiland deelt foto met dochters Claire en Vivé

Vooral Claire groeit als kool!

Het lentezonnetje schijnt deze week volop en daar geniet Maxime Meiland ook van, samen met dochtertjes Claire en Vivé. Op Instagram deelt ze dan ook een lieve foto met de meiden.

Genieten

Samen met Claire en Vivé genoot Maxime gisteren van het zonnetje, en dan kan een vrolijk kiekje natuurlijk niet ontbreken op de gram! Maxime, gehuld in een zomers jurkje en stylish zwarte cowboyboots, heeft de kleine Vivé op schoot die een te schattig baby blue jurkje draagt. Claire wordt inmiddels al een grote meid en draagt een stoere jeans en een sweater met vrolijke kleuren.

“Eindelijk is de zon er weer! Genieten dit samen 🌞”, schrijft de jongste Meiland-telg bij de foto. “Wat een rijkdom”, “Mooie dames” en “Snoepies”, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

She said yes

Met de lentekriebels zit het wel goed bij Maxime. Samen met hubby Leroy vormt ze een happy family én de beauty is onlangs ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. Na de geboorte van Vivé en de aankoop van hun nieuwe villa, vonden de twee het hoog tijd voor de volgende stap in hun relatie: trouwen! Op een zonnige dag is Leroy op één knie gegaan voor zijn grote liefde en vroeg haar de belangrijke vraag: wil je met me trouwen? “JAAA!💕💍”, schreef Maxime natuurlijk volmondig bij een paar prachtige foto’s van het bijzondere moment.

Onverwacht

Na het grote nieuws dat Maxime en Leroy zich verloofd hebben, besloot Shownieuws eens langs te gaan bij het dolgelukkige koppel. Hoewel Maxime dolblij is om in het huwelijksbootje te stappen met Leroy, had ze het aanzoek niet aan zien komen. “Toch ook wel onverwacht”, gaf ze toe. Maar nu het eenmaal is ingedaald, kunnen ze plannen gaan maken voor de grote dag.

Een uitbundige bruiloft op een prachtig chateau ergens in Frankrijk? Dat hoeft niet zo voor Maxime en Leroy. “Eigenlijk willen we het heel klein en intiem houden. Dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen hoor. Maar gewoon gezellig met vrienden en familie”, laat ze weten. Ook weet ze al wanneer ze graag in het huwelijksbootje wil stappen. “Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje in de buurt, kijken of dat wat wordt.” Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws