Maxime Meiland deelt bijzonder familiekiekje op Instagram

'Ben je stiekem getrouwd?', klinkt het in de comments.

Lees ook

Maxime Meiland, Leroy Molkenboer en dochtertjes Claire en Vivé: de vier vormen samen een prachtig gezinnetje. Via Instagram deelt Maxime een foto van haar happy little family. 

 

Witte outfits

Op de foto die Maxime op Instagram deelt zien we het viertal, gehuld in witte outfits, poseren voor de camera. Te zien is dat de kleine Claire helemaal niet zo klein meer is. Trots staat het knappe meisje naast haar kleine zusje Vivé, die door Maxime vastgehouden wordt.

Ondanks dat het een ontzettend zoet kiekje is, vallen de witte outfits ons meteen op. En ook menig volger is dit niet ontgaan. “Meeeid, zijn jullie stiekem getrouwd?”, klinkt het dan ook in de comments. Behalve de speculaties over een secret wedding zijn volgers enthousiast over het liefdevolle kiekje. “Wat een rijkdom” en “Wat een schattig gezinnetje”, klinkt het in de comments. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Biologische vader

Leroy is de biologische vader van Vivé, maar de biologische papa van Claire is nooit in beeld geweest. Er wordt niet vaak gesproken over de biologische vader van Claire, maar als hij in de media komt, is het meestal niet bepaald positief. Onlangs gaf Maxime aan dat ze dit best jammer vindt. “Ik kan me best voorstellen dat hij door mijn zwangerschap in paniek raakte. Als ik dan zie hoe negatief er over Jaap (de vader van Claire, red.) wordt gesproken, dan heb ik het wel met hem te doen”, vertelt Maxime. “Hij kon het toen gewoon niet aan. Ik ben niet boos. Het ene mens is sterker dan het andere”, legt ze uit.

Contact

Claire weet nog niet dat Jaap haar ‘echte’ vader is, al is hij wel af en toe betrokken bij bepaalde momenten in het leven van de peuter. Na de bevalling van Vivé deed hij bijvoorbeeld nog een lief berichtje naar Maxime. “Gefeliciteerd, hoe vindt Claire het?”, schreef hij. “Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd”, aldus Maxime.

Verder vertelde Maxime dat Claire wel degelijk trekjes van haar vader begint te vertonen. “Claire gaat op voetbal. Dat heeft ze van Jaap, hij kan erg goed voetballen en speelt op hoog niveau”, onthult Maxime. “Misschien eindigt Claire wel bij de Oranjeleeuwinnen, ze heeft veel balgevoel en is dol op voetbal.” Aha!

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook