Maxime Meiland openhartig over huwelijksaanzoek: ‘Toch wel onverwacht’

De Meiland-telg vertelt hoe ze ten huwelijk is gevraagd door Leroy.

Lees ook

Maxime Meiland deelde zondag het geweldige nieuws dat ze gaat trouwen met haar grote liefde Leroy Molkenboer. Hoewel de twee al een tijd samenwonen en samen dochtertje Vivé kregen, kwam het huwelijksaanzoek voor Maxime behoorlijk onverwacht.

Huwelijksaanzoek

Na het grote nieuws dat Maxime en Leroy zich verloofd hebben, besloot Shownieuws eens langs te gaan bij het dolgelukkige koppel. Hoewel Maxime dolblij is om in het huwelijksbootje te stappen met Leroy, had ze het aanzoek niet aan zien komen. “Toch ook wel onverwacht”, vertelt ze.

Op een prachtlocatie met een fotograaf, dat lijkt ons toch niet heel onverwacht. Toch is het huwelijksaanzoek een tikkeltje anders gegaan, zo vertelt Maxime. “Het is alweer drie weken geleden, dus we hebben het heel goed stilgehouden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Valentijnsdag

De blondine vertelt dat ze voor opnames in Uithoorn was en dat ze voor het eerst zo lang van elkaar gescheiden waren. “Toen dacht hij: ik kan niet meer wachten. Op Valentijnsdag is hij naar Uithoorn gegaan en stond hij voor de deur met een megaboeket met rozen. Dus ik dacht: dat is voor Valentijn”, herinnert Maxime zich nog goed. Leroy had echter andere plannen. “Even later tijdens het eten heeft hij me gevraagd.”

Klein en intiem

Een uitbundige bruiloft op een prachtig chateau ergens in Frankrijk? Dat hoeft niet zo voor Maxime en Leroy. “Eigenlijk willen we het heel klein en intiem houden. Dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen hoor. Maar gewoon gezellig met vrienden en familie”, laat ze weten. Ook weet ze al wanneer ze graag in het huwelijksbootje wil stappen. “Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje in de buurt, kijken of dat wat wordt.” Wij zijn benieuwd!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook