Maxime Meiland verrast volgers met nieuwe look

De blondine heeft ineens lange lokken gekregen.

Lees ook

Maxime Meiland laat haar haren al jarenlang in een bob knippen. Soms zijn haar lokken blond, soms iets donkerder, soms zelfs een beetje rossig. Het staat haar allemaal beeldig! Maarre, op Instagram gaat de beauty nu voor een heel andere look.

Lange lokken

Maxime Meiland draagt een korte coupe als geen ander. De ene keer verschijnt ze met curtain bangs, de andere keer draagt ze haar lokken liever in een zijscheiding of juist in een low bun. Wij moeten zeggen: ze kan het allemaal hebben.

Hoewel korte lokken haar geweldig staan, besluit Maxime eens voor een andere look te gaan. De beauty deelt op Instagram een stunning foto met steile, blonde lokken. “Donatella de meid is aanwezig”, schrijft ze bij het kiekje. Looking good!

Stunning

Ook Maximes volgers is haar nieuwe look niet ontgaan. “Meid, wat is je haar snel gegroeid”, schrijft stylist Maik de Boer onder de foto. “Staat je mooi, lang haar”, reageert een andere volger. “Wat zie je er goed uit”, “Prachtig” en “Stunning girl“, klinkt het verder in de reacties.

Onder vuur

Maxime kwam onlangs flink onder vuur te liggen na de anti-moslim uitspraken die moeder Erica Meiland in haar eigen biografie deed. Hoewel Maxime deze uitspraken niet zelf deed, liet ze wel weten haar moeder te steunen. Enne, dat kwam de familie duur te staan, want meerdere bedrijven stopten samenwerkingen met de Meilandjes. Erg geschrokken van de situatie besloot de blondine haar excuses aan te bieden in een openhartig bericht op Instagram. “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof”, schreef de Meiland-telg begin december.

Ze ging verder dat hoewel ze als dochter achter haar moeder blijft staan, ze niet dezelfde mening als Erica deelt. “Ik vind het schrikwekkend dat mijn woorden volledig uit zijn verband zijn getrokken door media en dergelijke”, liet ze weten. “Beter gezegd: ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten en hand in hand moeten gaan, voor elkaar op moeten komen en elkaar dienen te steunen. Juist in de tijd waarin we nu leven, vind ik dat we meer tot verbinding moeten komen, dan dat we tegenover elkaar komen te staan.”

Tot slot bood Maxime haar excuses aan. “Ik heb mijn les geleerd en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die zich persoonlijk geraakt hebben gevoeld door deze situatie”, klonk het.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook