Douwe Bob deelt schattig kiekje met dochtertje Bobby Lou

Wat een lieve foto!

Douwe Bob liet begin dit jaar de geruchtenmolen op volle toeren draaien toen bekend werd dat hij binnenkort niet van twee, maar van dríe kinderen vader wordt. De zanger trekt zich niets van deze roddels en kritiek aan en plaatste gisteren een lief kiekje met zijn dochtertje Bobby Lou.

Drie kids

Hoe zat het nou ook alweer? Douwe werd afgelopen december trotse vader van dochtertje Bobby Lou, die hij met de knappe Loes kreeg. In januari maakte hij het heugelijke nieuws bekend ook een kindje met zijn ex-vriendin Anouk te verwachten. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wist echter te achterhalen dat Douwe in december ook nog vader is geworden van een tweede spruit en dat het kindje met Anouk dus zijn derde kindje wordt. Niet veel later bevestigde Douwe dat nieuws zelf. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”. Vader van twee kinderen dus, en een derde is onderweg.

Schattig kiekje

Dat de zanger geniet van het vaderschap blijkt wel uit het kiekje die hij op Instagram deelt. “My love 😍😍”, schrijft hij bij een lieve foto van hem en dochtertje Bobby Lou.

In de comments wordt enthousiast gereageerd op het lieve kiekje. “Kijk nou die trotse papa met zijn prachtige meisje 💕 Die ogen zijn identiek”, schrijft een volger. En: “Och wat een snuitje! 😍”, reageert iemand anders. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Haatreacties

In januari kon Douwe nog op veel kritiek rekenen toen het nieuws over de zwangerschap van Anouk naar buiten kwam. Gelukkig leek de zanger zich daar niet zoveel van aan te trekken en kwam hij met een duidelijk tegengeluid op Instagram. Hij plaatste toen namelijk een toepasselijke foto met de caption: “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” De volgende foto bevat de beschrijving: “Oh kijk, hij is leeg.” Duidelijk!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws