Douwe Bob bevestigt geruchten rondom derde kindje

Vandaag maakt de zanger bekend dat hij niét van twee, maar binnenkort van drie kinderen papa wordt.

Lees ook

Aan het einde van 2021 verwelkomde Douwe Bob zijn prachtige dochter Bobby Lou en vandaag maakte de zanger bekend dat het kleine meisje er dit jaar een klein broertje bij krijgt. Douwe onthulde dat zijn ex, Anouk zwanger is van een kleine spruit, maar wat hij eerder vandaag nog niet vertelde, is dat hij afgelopen december ook al opnieuw vader is geworden.

Geruchten

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer speculeerde eerder vandaag op Instagram dat Douwe naast Bobby Lou eind vorig jaar nóg een keer vader is geworden. En daarmee doelde Yvonne niet op de aanstaande zwangerschap van Anouk, maar op dus nog een andere vrouw die een kindje met de zanger deelt.

Reactie

Douwe besloot naar aanleiding van alle geruchten zelf op Facebook klare wijn te schenken. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, begint hij zijn bericht. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob.

Relaties

Douwe Bob werd onlangs vader van Bobby Lou, samen met Loes van Delft. De twee zijn niet samen, maar kozen ervoor om hun dochtertje apart van elkaar op te voeden. Ook met Anouk heeft hij geen relatie, zo bevestigde hij vandaag aan RTL Boulevard.

Bron: Facebook | Beeld: Brunopress, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook