Douwe Bob slaat terug met Instagrampost na haatberichten

Douwe geeft geen 'fuck' om de haters...

Lees ook

Douwe Bob verraste vorig week héél Nederland toen bekend werd dat hij binnenkort niet van twee, maar van dríe kinderen vader wordt. De zanger werd afgelopen december vader van twee kinderen, bij twee verschillende moeders en een derde van een andere vrouw is onderweg. Hoewel Douwe zelf dolblij is met het babynieuws, kon hij op veel kritiek rekenen…

Nieuwe zwangerschap

Douwe werd afgelopen december trotse vader van dochtertje Bobby Lou, die hij met de knappe Loes kreeg. Vorige week maakte hij het heugelijke nieuws bekend ook een kindje met zijn ex-vriendin Anouk te verwachten. Daar werd al behoorlijk shocking op gereageerd door zijn volgers, maar dat viel nog mee vergeleken met de reacties op de aankondiging later die dag.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer speculeerde eerder vorige week al op Instagram dat Douwe naast Bobby Lou eind vorig jaar nóg een keer vader is geworden. En daarmee doelde Yvonne niet op de aanstaande zwangerschap van Anouk, maar op dus nog een andere vrouw die een kindje met de zanger deelt.

Reactie Douwe

Douwe besloot naar aanleiding van alle berichten op Facebook klare wijn over alle geruchten te schenken. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, begint hij zijn bericht. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob. Het gevolg: Douwe stond in het middelpunt van de belangstelling en kon naast felicitaties helaas ook op een heleboel nare reacties rekenen.

Tegengeluid

Op Instagram besloot de zanger gisteren om van zich te laten horen en tegengeluid te geven. Aan de post te zien doen de haatreacties hem allemaal niets. Te zien is hoe hij vanuit bad uit een kopje drinkt. “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” De volgende foto bevat de beschrijving: “Oh kijk, hij is leeg.” Duidelijk! De vele haatberichten kunnen Douwe dus niks schelen, zo blijkt uit deze meme. Aha!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook