Douwe Bob wordt opnieuw vader: ‘Bobby Lou krijgt een lief broertje’

'Het leven is een wervelwind', deelt de zanger.

Lees ook

Aan het einde van 2021 verwelkomde Douwe Bob zijn prachtige dochter Bobby Lou. Het kleine meisje krijgt er in 2022 meteen een broertje bij. De zanger maakt namelijk bekend dat hij opnieuw vader wordt.

‘Wij zijn trots’

Via Instagram deelt Douwe Bob heugelijk nieuws, hij en Anouk van Schaik verwachten samen een zoontje. “Wij zijn trots”, begint hij zijn bericht. “Anouk en ik krijgen een zoon. We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt.”

De zanger vervolgt zijn bericht dat hij en Anouk “in alle hoedanigheid nog erg veel van elkaar houden”, ook deelt hij dat zijn kersverse dochter Bobby Lou straks een broertje rijker is. “Bobby Lou krijgt een lief broertje.”

Onlangs papa geworden

Douwe Bob werd onlangs vader van Bobby Lou, samen met Loes van Delft. De twee zijn niet samen, maar kozen ervoor om hun dochtertje apart van elkaar op te voeden. De woorden die de zanger in zijn Insta-post deelt, vatten de situatie dan ook goed samen. “Het leven is een wervelwind. Ride it.”

Kritiek zwangerschap

Dat zijn dochtertje Bobby Lou niet met haar papa en mama in één huis op zal groeien, daar vond ‘het grote publiek’ vorig jaar veel van. In het programma Rooijakkers over de Vloer reageerde de zanger destijds op alle kritiek.

“Het is ook niet conventioneel. Het is niet ‘hoe het heurt’ waarschijnlijk en heel veel mensen zullen er ook een mening over hebben”, zei hij tegen presentator Art Rooijakkers. “Maar dikke middelvinger voor je”, vervolgde hij met een stralende lach. “Ja, het is toch mijn kind”, vult Art in. “Zeker, en mijn kind gaat geliefd worden. Met alles wat ik heb. Dat weet ik”, beaamt Douwe stellig.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook