Deze heerlijke trui is momenteel hot and happening

Met dit item heb je een trui en een sjaal ineen: we love it.

Als het op mode aankomt, dan is de winter absoluut ons favoriete seizoen. Stoere boots, jeans of een mooie pantalon en een dikke trui. Momenteel is heel Instagram in de ban van één bijzondere trui in het specifiek – en ook wij zijn fan.

Gespot op Instagram

Niets is zo fijn als een winterse trend die je ook daadwerkelijk warm houdt. Door de puffer coats en oversized denimtrends die we dit seizoen veel zien, is het geen probleem om koude dagen te doorstaan. Van blote enkels of dunne winterjassen is er deze winter gelukkig geen sprake. We wisten dat knitwear dit seizoen een comeback maakt, maar het item dat we nu overal op Instagram spotten, hadden we niet verwacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Wakeman (@clairewakeman)

Trui en sjaal

Werpen we een blik op onze Instagram-tijdlijn dan is er één trui die we veelal spotten. De Ganni cable-knit wool-blend sweater is een item dat door menig fashionliefhebber in het winkelmandje is gegooid. Deze grofgebreide trui is een ultieme warmhouder, aangezien de trui zowel een col als een sjaal bevat. De zandkleurige trui heeft een oversized fit en wordt door menig modeliefhebber op een wijde broek of denim gedragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MILI (@milistore)

Helaas is de trui met een prijskaartje van €375 euro niet bepaald een koopje te noemen. Toch is de oversized trui met stoffen als alpacawol, wol en katoen een duurzame koop die jaren meegaat. Voor iets wat jaren meegaat en altijd in de mode blijft, willen wij dan ook best wat meer neerleggen.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws