Drie fashionable manieren om je puffer jacket deze winter te dragen

Je puffer jacket kan zo zéker nog een jaartje mee.

Waren we in 2019 nog een beetje huiverig om een puffer jacket te dragen, mag het van ons nu nóg groter en puffier. What's not to love? De jas is niet alleen warm en regenbestendig, hij is voor het derde jaar op rij ook nog eens ontzettend on trend. Deze winter draag je 'm op deze drie fashionable manieren.

Beret + knitwear + boots

Op de echt koude dagen is dit de gouden combinatie: een gebreide trui, een beret en laarzen om je warm mee te houden tijdens de grillige Nederlandse winter. Wees overigens niet bang om ook met andere accessoires te spelen. Hoewel de beret natuurlijk al een eyecatcher op zich is, kunnen minimalistische sieraden nooit kwaad.

Met statement pants

Een statementbroek zouden velen niet zo snel combineren met een opvallende jas, maar pourquoi pas? Als je op zoek bent naar een opvallende winterse outfit, zit je met een dergelijke look goed. En je kunt het gelukkig ook een beetje bescheidener dragen als je de combi wat opvallend vindt. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte leren broek met een zwarte puffer. Voldoet aan de criteria, zonder over the top te zijn. Of zorg ervoor dat je puffer dezelfde kleuren heeft als je statement pants. Net zo stijlvol!

Jellyfishing met veel zwart

De jellyfishing-trend is helemaal hot op het moment. Hierbij draag je een oversized item en combineer je het met een strakkere broek. Zo creëer je als het ware een kwal-silhouette. Deze silhouettrend kun je goed combineren met de puffer. Je kunt hiervoor natuurlijk spelen met kleuren, maar onze favoriete combinatie is een gekleurde quilted puffer (voor de zachte winterdag) met veel zwart.

Bron: Coveteur, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws