Temptations Efrain: ‘Ik wist niet wat liefde was voordat ik Aylin leerde kennen’

Efrain en Aylin vertellen openhartig over hun relatie na Temptation Island en hun Valentijnsplannen.

Lees ook

Valentijnsdag is coming up en daarom vonden wij van Grazia het hoog tijd om met een van de meest spraakmakende stellen van het afgelopen jaar te bellen: Temptations Efrain en Aylin. Hun deelname aan Temptation Island kende zo zijn ups and downs, maar de twee zijn nu gelukkiger en verliefder dan ooit.

Niet te breken

“Het gaat nu hartstikke goed met ons. Eigenlijk wel beter dan voor Temptation Island“, vertelt Efrain wanneer we met hem en Aylin bellen. “Voor ons gevoel kan niets ons nu nog breken, want we hebben de ultieme relatietest overleefd. De bloem is aan het bloeien, dus het wordt eigenlijk alleen nog maar mooier.”

Link tool: post not found

Alles is liefde en liefde is alles

Tijdens het belletje wordt al snel duidelijk dat Efrain en Aylin dolgelukkig zijn met elkaar. “Ik wist niet wat liefde was voordat ik Aylin leerde kennen”, vertelt Efrain openhartig. “Ik dacht altijd dat liefde een bepaalde grens had, maar bij haar is de liefde echt overal. Wij doen echt alles voor elkaar, we zingen zelfs voor elkaar. Van de kleinste tot de grootste dingen, we doen alles. Alles wat we doen, doen we uit liefde.”

Daar sluit Aylin zich volledig bij aan. Zo vertelt ze dat Efrain de mooiste cadeaus kan kopen en de leukste birthday suprises kan regelen, maar dat het ‘m vooral in de kleine dingen zit. “Wat ik altijd heel cute vind is als ik tegen hem zeg dat het de tijd van de maand is, dan gaat hij zonder dat ik het weet naar de supermarkt. Dan haalt hij ijs, chocolade en alles waar ik dan zin in heb”, deelt de beauty. “Het zijn de kleine dingetjes die hij eigenlijk elke week doet, waarin hij zijn liefde naar mij laat zien.”

Valentijnsdag

Hoewel Efrain en Aylin vooral van de kleine romantische gebaren zijn, is er één dag waarop er steevast groter uitgepakt mag worden: Valentijnsdag. Dit jaar vieren de lovebirds de liefde niet in Nederland, maar in Egypte. “Op Valentijnsdag zijn we daar, dus dan willen we sowieso een leuk vlogdagje ervan maken en elkaar verwennen”, vertelt Efrain.

Wat de twee precies gaan doen, dat zien ze daar wel. “Maar ik heb wel iets leuks gepland voor Aylin”, verklapt Efrain alvast. Al plaatst hij daar gelijk een grote kanttekening bij: “Ik ga niet op mijn knieën, dat zeg ik alvast. Nog niet, nog niet.” Wij zijn heel benieuwd!

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook