Temptations Aylin en Efrain maken bekend of ze nog samen zijn

Aylin is openhartig over de relatie.

Lees ook

In de laatste aflevering van Temptation Island was het nog de vraag of de relatie van Aylin en Efrain het avontuur overleefd had. Toch vertelde Efrain in het vervolgfilmpje dat het alsnog goed was gekomen. Aylin, die niet in dat filmpje te zien was, plaatst nu een statement op Instagram.

Eind goed, al goed

Aylin en Efrain hadden de nodige ups en downs tijdens Temptation Island, maar het lijkt nu toch goed te zijn gekomen. Op Instagram schrijft Aylin bij een lieve foto van de twee: “Eindelijk mogen we bekendmaken dat we nog steeds samen zijn! Dankjewel Efrain voor alle steun die je me in al deze moeilijke tijden gegeven hebt.”

De beauty ziet een rooskleurige toekomst voor de twee en sluit haar bericht af met: “Ik ben super dankbaar voor hoe sterk onze liefde is en dat ik jou in m’n leven heb. En ik hoop nog vele mooie momenten samen mee te maken. Ik hou van je.” Eind goed, al goed!

Aanzoek

In de laatste aflevering van Temptation Island werd ook bekend dat Efrain zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. Op het moment zelf heeft hij dat alleen niet gedaan. We zijn benieuwd of we binnenkort alsnog een ring om Aylins vinger zien. To be continued

Bron: Love Reality | Beeld: Temptations Island

Laatste nieuws

Zie ook