Oei: Temptations Efrain krijgt bakken kritiek om reactie op Aylin

Hmm...

In aflevering 10 van Temptation Island: Love or Leave lopen de gemoederen hoog op. Zo leeft Delphine haar woede uit op haar lijstje na beelden van Bert, en bij Efrain moet het meubilair het ontgelden. Alleen niet iedereen snapt zijn reactie helemaal, en de deelnemer krijgt dan ook een flinke hoeveelheid kritiek op zijn uitbarsting.

Eerste beeld

In de meest recente aflevering krijgt Efrain namelijk voor het eerst beelden van liefje Aylin. In de vorige aflevering kon iedereen al zien hoe zij bij het karaoke-feestje behoorlijk los gaat – niet met de single mannen, maar met drankjes. En dat was tegen de afspraak met Efrain in.

“Fuck de regels die ik allemaal heb. Ik ga ook gewoon plezier hebben”, zegt Aylin nog. Efrain ziet vervolgens hoe zijn vriendin behoorlijk tipsy en giechelend probeert de trap naar haar kamer te beklimmen.

‘Maakt niet uit’

Klinkt redelijk braaf toch, qua beelden? Efrain is echter flink over de zeik. Nico probeert hem nog te kalmeren: “Maakt niet uit. Ze is gewoon dronken”, maar daar wil Efrain niks van weten. “Ik ben eigenlijk meer bang dat Aylin mij voor schut gaat zetten, en dat zij niet beseft wat ze aan het doen is”, legt hij uit voor de camera's.

Nico snapt niks van de heftige reactie van Efrain. “Ik vind het raar dat hij zo heftig reageert”, vertelt hij. “Ze raakt niemand aan, gaat met niemand naar de kamer, ze doet niets met andere mannen. Ze is enkel dronken.” Ook Wouter probeert Efrain te kalmeren. “Het was juist de afspraak dat zij niet zou drinken”, zegt Efrain. “Maar wij doen het toch ook?” reageert Wouter.

Twitter gaat los

Ook op Twitter krijgt Efrain bakken met kritiek. “Wat een overdreven reactie van Efrain…”, klinkt het. “Aylin heeft echt niks verkeerd gedaan”, schrijft een ander. Anderen twijfelen zelfs aan hoe oprecht hij is: “WAT een acteur die Efrain! Wat een sukkel!”

Hypocriet

Efrain vertelt nog voor de camera's dat hij het “heel erg hypocriet” vindt. “Dat ze met andere mannen drinkt, en niet met mij”, legt hij uit. Maar de andere heren in de villa snappen nog steeds zijn probleem niet helemaal. “Bro, trek je er niks van aan”, probeert Wouter hem nog gerust te stellen. Wat vind jij: is Efrains reactie terecht, of moet Aylin ook gewoon haar fun kunnen hebben?

Beeld: Videoland

Laatste nieuws