Oeh la la: Temptations Aylin warmt volgers op met sexy kiekje

Aylin verbluft iedereen met haar killerbody.

Lees ook

Dat Aylin een echte natural beauty is bewees ze vorige maand al met een make-uploos kiekje. En ook nu weer weet de Temptation-ster haar volgers te verrassen met een foto. Sterker nog, we krijgen het spontaan warm bij het sexy kiekje van Aylin.

Lingerie

Dat Aylin eruitziet om door een ringetje te halen bewijst ze regelmatig door sexy kiekjes te plaatsen op Instagram. Is het niet een schattig kiekje met boyfriend Efrain, dan plaatst ze een charmante foto in lingerie. Enne, die foto valt aardig in de smaak bij haar volgers.

“Prachtvrouw!” en “Babe on fire“, klinkt het in de comments.

Efrain

Aylin en Efrain zijn het enige koppel dat na Temptation Island nog samen is. “Eindelijk mogen we bekendmaken dat we nog steeds samen zijn! Dankjewel Efrain voor alle steun die je me in al deze moeilijke tijden gegeven hebt”, liet het stel vorige week weten op Instagram.

De beauty ziet een rooskleurige toekomst voor de twee. “Ik ben super dankbaar voor hoe sterk onze liefde is en dat ik jou in m’n leven heb. En ik hoop nog vele mooie momenten samen mee te maken. Ik hou van je.” Eind goed, al goed!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook