Prince Charmings Jimmy over monogamiemisverstand: ‘Ik heb nooit willen stoken’

'Ik heb er gebroken nachten door gehad', aldus de Prince Charming-deelnemer.

Lees ook

Even waren Prince Charmings Marcel, Jakob en Scott in rep en roer toen Jimmy verkondigde dat Chris een open relatie wilde. Gevalletje miscommunicatie, zo bleek later. Tijdens de reünie-aflevering van het populaire programma blikt Jimmy terug op het misverstand.

Een dag vol emoties

Tijdens de langverwachte reünie-aflevering van datingshow Prince Charming krijgen we ein-de-lijk te horen of Chris de liefde van zijn leven overhield aan het programma. Maar dat is niet alles. Reünie-presentator Carlo Boszhard voelt de kandidaten ook over andere zaken aan de tand. Van stiekeme zoenen van kandidaten onderling achter de schermen, tot het monogamiemisverstand. Want hoe zat dat laatste nu precies?

“Jimmy, je zat daar even fout, denk ik hé”, stelt Carlo wanneer hij de meubelrestaurateur vraagt naar het misverstand. “Ik denk dat het een dag vol emotie was”, reageert Jimmy daarop. “In mijn emotie kan ik weleens dingen iets te enthousiast vertellen. Ik heb daar een verkeerde interpretatie gehad op dat moment en dat zie ik nu achteraf ook.”

Negatieve reacties

Na de desbetreffende aflevering, vielen veel mensen over de misopvatting van Jimmy. Carlo is dan ook benieuwd of de 33-jarige Haarlemmer daar veel commentaar op heeft gehad. “Ik heb ontzettend veel negatieve reacties gehad”, bekent Jimmy. “Ook wel positieve reacties, omdat mensen het ook wel begrepen, maar ik heb ook heel veel haat erop gehad, omdat het overkwam alsof ik wilde stoken.”

Tijdens de reünie benadrukt Jimmy – die tijdens het programma ook in de clinch lag met Rick – dat hij in geen enkel geval wilde provoceren. “Ik heb op geen enkel moment in de villa willen stoken, niet bewust in ieder geval. En ja, dat is gewoon net niet helemaal goed gegaan.”

Hoewel Jimmy een heel zelfverzekerd persoon is, gingen de haatreacties ‘m niet allemaal in de koude kleren zitten. “Over het algemeen doet het me niet heel veel, alleen als mensen je persoonlijk aanvallen dan is dat wel eventjes heftig ja. Ik heb er ook wel echt gebroken nachten door gehad.”

Bron: Pince Charming | Beeld: Videoland, Jasper Suyk 

Laatste nieuws

Zie ook