Prince Charmings Rick over verhitte discussie met Jimmy

De gemoederen liepen behoorlijk hoog op tussen de heren.

In de laatste aflevering van Prince Charming liepen de gemoederen hoog op tussen Rick en Jimmy. Zo ontstond er behoorlijk wat spanning omdat Rick volgens Jimmy het gerucht de wereld in had geholpen dat Jakop en Casper het bed hadden gedeeld. Met Grazia blikt Rick terug op dit moment.

Gerucht

In de nieuwste aflevering van Prince Charming is te zien dat Jimmy Rick confronteert met 'het feit' dat Jimmy een spicy roddel over Jakop en Casper zou hebben verspreid. Maar volgens Jimmy was Rick juist degene die had verteld dat Jakop en Casper sex hadden gehad. Een beschuldiging die Rick niet in de koude kleren ging zitten. Vlak na de confrontatie besluit hij zich dan ook even terug te trekken in zijn kamer om aan alle drama te ontsnappen.

Maar was Rick nou wel of niet degene die het gerucht de wereld in had geholpen? “Nee”, antwoordt Rick standvastig als we met hem bellen. Wie de roddel dan is begonnen? Daar laat de Limburger zich liever niet over uit. “Ik vind dat degene die dat heeft verspreid er zelf voor uit moet komen. En ik hoop dat diegene dat na het zien van deze aflevering gaat doen.”

‘Schuldige’

“Nadat ik zelf de aflevering zag en hoorde wat er allemaal is gezegd, vind ik dat diegene het zelf naar buiten moet brengen.” Aangezien het gerucht al voor genoeg drama heeft gezorgd, laat Rick de situatie daarnaast liever voor wat het is. Ook als hij nu wordt aangewezen als de zondenbok. “Het boeit me niet meer dat mensen denken dat ik degene ben die het gerucht heeft verspreid.”

“Ik heb destijds wel Jakop aangesproken om hem te vertellen wat voor gerucht er rondging en dat ik erbij was toen daarover werd gekletst. Ik heb gedaan wat ik vond dat ik moest doen.”

“Ik weet het echte verhaal, maar daar wil ik verder niet op ingaan. Ik hou niet van negativiteit en drama.” Om meer drama te voorkomen laat Rick zich daarom liever niet verder uit over de situatie.

Gesprek Jimmy

De gemoederen tussen Jimmy en Rick liepen hoog op, maar zijn de heren eigenlijk nog een keer met elkaar in gesprek gegaan over de verhitte discussie? “Nee, daar heb ik hem niet meer over gesproken. Ik hou er niet van als mensen een nepruzie gaan creëren. En nu ik de aflevering heb gezien en hoorde wat er allemaal is gezegd, denk ik: zulke mensen heb ik liever niet in mijn leven.”

De verhitte discussie is voor Rick dan ook een gesloten hoofdstuk. “Dat is voor mij nu gewoon over en uit.” Duidelijk.

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws