Monica Geuze: ‘Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk’

Exciting news voor de influencer.

Monica Geuze gaat een spannende tijd tegemoet. De beauty lanceert namelijk haar eigen lifestyle lijn, zo laat ze weten op haar Instagram Stories.

Eigen lifestyle lijn

Oh my god, freaking finally“, begint Monica haar verhaal op Instagram. “Al twee jaar ben ik kneiterhard bezig met de launch van een eigen lifestyle lijn en na heel hard werken, veel verwachtingen én een hoop teleurstellingen kan ik eindelijk zeggen dat we aanstaande maandag gaan launchen!!” Het nieuwe lifestyle brand van Monica heeft de prachtige naam Sophia Mae.

Monica kan niet wachten om haar lifestyle lijn met haar volgers te delen. “Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk en hoop dat jullie het allemaal net zo mooi gaan vinden als ik”, schrijft ze dan ook.

Hartkloppingen

Als Monica met een eigen lifestyle lijn komt, dan willen wij dat natuurlijk hebben. En wij zijn duidelijk niet de enigen. Binnen no-time volgden duizenden mensen de Instagram-pagina van Sophia Mae en inmiddels staat de teller zelfs op 35.000 volgers. Monica kan nauwelijks geloven dat haar eigen brand nu al zo’n succes is. “De notificaties op mijn telefoon slaan helemaal op hol. Echt zó veel support. Ik krijg er helemaal hartkloppingen van.”

De beauty vindt alle steun die ze nu al krijgt ‘bizar’. “Ik moet het echt even beseffen nu, al die support. Ik kan het niet aan. Dank jullie wel.”

Empower the muse in you

Wat de lifestyle lijn van Monica precies inhoudt, dat blijft nog even de vraag. Op de Instagram-pagina van Sophia Mae staat het volgende: “Amazing, delighting & amusing you with divine items that empower the muse in you.” Dat klinkt in ieder geval heel goed. We can’t wait!

Bron: Instagram @monicageuze | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws