Monica Geuze deelt groot nieuws op Instagram

Oeh!

Monica Geuze heeft de afgelopen weken op een zonnig oord doorgebracht. Niet om vakantie te vieren, maar voor de opnames van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Enne, daarover deelt ze groot nieuws op Instagram.

Nieuw seizoen

De avonturen van Bert en Delphine, Nico en Donna, Efrain en Aylin en Wouter en Julia staan nog vers in ons geheugen. Maarre, we kunnen ons alweer opmaken voor een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave, met gloednieuwe koppels en ongetwijfeld weer een hoop liefde, drama en intriges.

Op haar Instagram Stories deelt Monica dat de opnames zijn afgerond. “Omgggggg it's a WRAP“, schrijft de beauty bij een happy foto van haarzelf en Kaj Gorgels. Wij gokken dat het kiekje is genomen nét na het laatste kampvuur. Wij zijn nu al ontzettend nieuwsgierig wat daar is gebeurd en besproken!

Monica en Kaj vlak na de opnames. (Beeld: Instagram @monicageuze)

Nederlandse editie

De afgelopen twee weken deelden Monica en Kaj al vaker foto's van hen samen vanaf een zonnige bestemming. We weten dat de opnames ergens op de Domenicaanse Republiek zijn, maar wat we precies kunnen verwachten is nog even afwachten. Wat we wel zeker weten is dat Monica het programma dit seizoen weer samen collega (en goede vriend) Kaj Gorgels presenteert.

Viktor Verhult keert dit seizoen niet terug als presentator van het realityprogramma. Er staat namelijk weer een geheel Nederlandse editie op ons te wachten, en dus staat Kaj weer naast Monica. Naar verwachting is het nieuwe seizoen van Temptation Island in het voorjaar van 2022 te zien bij Videoland. We can't wait!

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws