Monica Geuze rekent af met geruchten over zwangerschap

Een grappige TikTok-video van Monica liep een klein beetje uit de hand.

Lees ook

Nadat Monica Geuze een grapje uithaalde op TikTok, ontplofte haar inbox. De beauty deelde een video met een zwangerschapstest, waarna heel Nederland dacht dat ze opnieuw in verwachting zou zijn. Iets wat volgens Monica absoluut niet aan de orde is.

Uit de hand gelopen grap

Via TikTok deelde Monica een video waarin ze een scène uit de realityserie van Famke Louise en Denzel Slager naspeelde. De quote die we Denzel en Famke horen zeggen gaat over hun zwangerschap, en dat Denzel nogal eh…vruchtbaar zouden zijn. Monica steekt de draak aan met deze woorden en playbackt de quote, terwijl ze een zwangerschapstest tevoorschijn tovert.

Fans van de beauty hadden echter niet goed opgelet en waren meteen in shock. Er werd namelijk gedacht dat Monica opnieuw in verwachting zou zijn, iets waar Monica achteraf wel om kan lachen.

@monicageuze95Je hebt enneeh en goeie kanohn (and no me is not preggers🤣)♬ original sound – FamkeViral🤑

 

Bijzondere aankondiging

“Haha DM exploding: NO NOT PREGGERS. Ik dacht ook ff moeite in een TikTok te steken😂”, deelt Monica vervolgens via Instagram Stories. Behalve dat Monica meteen duidelijkheid geeft over de onjuiste geruchten, benadrukt ze ook dat een zwangerschapsaankondiging via een TikTok-video wel behoorlijk raar zou zijn.

“Ook wel wazige preggy anouncement lijkt me by the way“, grapt ze dan ook. Hoe dan ook: het moge duidelijk zijn dat we de TikTok-video’s van Monica niet té serieus moeten nemen. Weten we dat ook weer.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook