Ooh la la: Monica Geuze warmt volgers op met bikinikiekje

'HALLO', klinkt het in de comments.

Terwijl wij in Nederland het ijs van de autoruiten krabben, geniet Monica Geuze van de zon op een zonovergoten eiland. Gelukkig weet Monica haar volgers een beetje op te warmen met een heerlijk bikinikiekje.

Bikinifoto

Gehuld in een bikini met bloemenprint en omringd door palmbomen en felblauw water, weet Monica haar volgers te verrassen met een blije bikinifoto. De beauty straalt en is duidelijk aan het genieten van het warme weer – wat wij héél goed kunnen begrijpen.

Niet alleen wij, maar ook de volgers van Monica zijn laaiend enthousiast over de foto. “Sport jij soms veel?”, reageert bestie Robbert Rodenburg. Ook Anna Nooshin en Dyantha Brooks reageren op de foto van Monica. “Breaking the internet” en “Woooowie”, klinkt het in deze reacties.

Opnames Temptation Island

Of Monica volop aan het genieten is van een luxe vakantie? Hell no. De presentatrice verblijft momenteel met Kaj Gorgels op een zonnige bestemming voor de opnames van een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave.

Aangezien de opnames net van start zijn gegaan en Monica nog niet veel loslaat over het nieuwe seizoen, weten we helaas nog niet precies wat ons te wachten staat. Wel staan we te popelen om kennis te maken met de nieuwe kandidaten. To be continued…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws