Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: deze North Face puffer jacket is dé trend du moment

Fashionable én vooral lekker warm.

Emily Ratajkowski

Met temperaturen ver onder de nul hebben wij onze jassen het liefst zo dik mogelijk. Enne, daar denkt heel fashionable Instagram zo te zien hetzelfde over. Deze heerlijk warme The North Face puffer jacket is namelijk een heuse trend.

Comfy

Je hoeft maar één keer door Instagram of Pinterest te scrollen en je ziet 'm wel voorbij komen: de puffer jacket. Van cropped modellen tot jassen tot aan je enkels: deze heerlijk warme jassen zijn dé trend van het moment. Want zeg nou zelf: als de coronacrisis ons één ding heeft geleerd, is het wel hoe belangrijk het is om er comfy bij te lopen.

Nu heb je puffer jackets tegenwoordig in bijna alle kledingwinkels hangen, maar een bepaald merk springt er voor ons wel bovenuit. De OG onder de puffer jackets is namelijk wel echt die van The North Face.

Oversized

De heerlijke jas houdt je niet alleen lekker warm, het beschermt je ook nog eens tegen de regen en je ziet er über fashionable uit. Ga net als Emily Ratajkowski en Famke Louise voor een gekleurd exemplaar of kies voor een oversized zwart exemplaar. Staat prachtig op een zwarte legging, over een joggingpak of boven jeans met Dr. Martens. Love it!

Inspiratie nodig? Wij zetten wat mooie looks voor je op een rijtje:

Misschien ook voor jou:
Trend du moment: kniehoge wijde laarzen
Fashion
  • Brunopress, Instagram