Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is waarom we in 2022 nog steeds fan zijn van de homewear-trend

Grote kans dat we deze trend danken aan de zoveelste lockdown.

homewear trend

Waar we in 2020 en 2021 al kozen voor comfy outfitjes, trekken we deze trend in 2022 lekker door. Op Instagram spotten we vooral jurken, broeken en truien in ribstof, een classy stof die ook nog eens verrukkelijk zit.

Zachte kleuren

Comfort staat tijdens een lockdown, als je het ons vraagt, op nummer één. Toch hebben we ondanks de ellenlange coronatijd behoefte aan een fashionable outfit. Geloof ons: wanneer je je 's ochtends vroeg in een outfit hijst waar je je goed invoelt, dan ben je gedurende de dag een stuk productiever.

Menig fashion blogger op Instagram snapt dat een comfortabele outfit hartstikke fashionable kan zijn en kiest hierom voor een ribbed knit. Deze stof heeft een klassieke uitstraling en is vooral in zachte, natuurlijke kleuren erg geliefd.

Het moge duidelijk zijn dat we met een comfortable look alsnog hartstikke netjes voor de dag kunnen komen. Heb je nu echt even je dag niet, en wil je je het liefst in alleen maar zachte items hijsen? Kies dan net als Emili Sindlev voor een loungewear-outfit gecombineerd met – jawel – UGGs.

UGGs

Iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs – of in ieder geval lookalikes daarvan. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang populair waren ze echter niet, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGGs zijn weer helemaal terug van weggeweest.

De comeback van de zachte boots zit er al een tijdje aan te komen. Na de samenwerking met modeontwerpster Molly Goddard afgelopen jaar stond UGG gelijk weer op de radar bij menig modeliefhebber. Inmiddels zien we op Instagram steeds meer influencers voorbijkomen op de zogenoemde pantoffellaarzen. Enne, we moeten toegeven. We like it a lot.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Drie fashionable manieren om je puffer jacket deze winter te dragen
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram