Prince Charmings Bobby over klik met Chris: ‘We hebben goede gesprekken’

Na zijn exit heeft Bobby nog altijd contact met de prince.

Zijn deelname aan Prince Charming was van korte duur, maar toch heeft het Bobby een groot aantal nieuwe vriendschappen opgeleverd. In gesprek met Grazia vertelt hij over de bijzondere band met alle jongens én zijn goede gesprekken met Chris.

‘Geen chemie’

“Ik mis de chemie tussen ons”, waren de woorden van Chris die Bobby al vlak na zijn intrede in het programma naar huis stuurde. Ondanks dat de twee tijdens de wijnproeverij goede gesprekken hadden gevoerd, zat een eventuele romance er volgens Chris niet in.

Wanneer we met Bobby bellen wordt het al gauw duidelijk dat hij niet van deze vroege exit heeft gebaald. Hij voelde naar eigen zeggen ook dat er geen liefde in het spel was. “Ik kan altijd meteen op mijn gevoel vertrouwen. Als ik het niet voel, dan komt het ook niet later. Ik sta er dan wel voor open om iemand beter te leren kennen, want misschien kan je er een vriendschap uithalen.”

Geen normale situatie

De twee hadden volgens Bobby wel een klik. “Er was iets wat ons met elkaar verbond. We konden samen om dingen lachen”, stelt hij. Volgens de knappe single was het voor Chris behoorlijk overwhelming, al die verschillende karakters bij elkaar. “Ik denk dat de omgeving niet in z'n voordeel heeft gewerkt. Prince Charming is geen normale situatie, iedereen vindt het moeilijk om zichzelf daar te vinden.”

“Ik had er langer in kunnen blijven, maar ik denk niet dat we daar heel veel dieper hadden kunnen gaan”, stelt hij eerlijk. Maar niet getreurd, want na de opnames van het programma kunnen Chris en Bobby het nog altijd goed met elkaar vinden.

Goede gesprekken

Het contact tussen de twee is zelfs zo goed, dat ze regelmatig goede gesprekken voeren. “We praten op Instagram, daar hebben we leuke gesprekken. Het is heel anders dan tijdens Prince Charming. We kunnen lekker kletsen met elkaar, gewoon over mooie dingen praten.”

Ook met de andere mannen heeft Bobby nog dagelijks contact. Ondanks dat ze elkaar niet lang hebben gezien, zijn er enorm veel nieuwe vriendschappen opgebouwd. Of er met één van de mannen ook meer in zit dan just friends? “Nee, want dan had ik dat vanaf het eerste moment doorgehad. Ik heb dat eigenlijk met niemand gehad, we hebben gewoon een heel vriendschappelijke band opgebouwd. Wat in mijn ogen meer waard is dan de liefde, want een vriendschap houdt vaak langer stand, haha.”

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws