Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot van fan Prince Charming? Dan ga je deze serie ook heel leuk vinden

Je kan alle afleveringen van deze serie bingen op Videoland.

Prince Charming

Kan jij geen genoeg krijgen van alle knappe mannen in het nieuwe seizoen van Prince Charming en wacht jij iedere week met smart op een nieuwe aflevering? Goed nieuws, want er is ook een Amerikaanse variant van de serie en die is nú op Videoland te bekijken.

Prince Charming USA

In de Amerikaanse versie, Prince Charming USA, strijden dertien single mannen om het hart van de knappe interieurontwerper Robert. En net als in de Nederlandse versie van het programma vallen er één voor één mannen af in de zoektocht naar de liefde.

De grote vraag luidt dan ook: lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Drama incoming

Waar de zoektocht naar de liefde bij de Nederlandse versie – tot nu toe – nog redelijk rustig verloopt, is dit bij de Amerikaanse versie van het programma wel anders. Zo zien we in bovenstaande trailer dat mannen in de villa niet alleen verliefd worden op de prince, er ontstaan onderling ook allerlei romances.

In één keer kijken

Kortom, genoeg materiaal om van te smullen. Je kan alle acht afleveringen van dit seizoen in één keer bingen, aangezien het hele seizoen al op Videoland staat. Dat maakt het wachten op een nieuwe aflevering van de Nederlandse versie nét iets minder erg.

Lifestyle
  • Prince Charming