Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut: zo bizar duur zijn de empanada's van Emma uit Selling Sunset

Je moet voor deze hapjes behoorlijk diep in de buidel tasten.

Emma Selling Sunset

In het vierde seizoen van Selling Sunset maakten we kennis met Emma, één van de nieuwe realtors bij The Oppenheim Group. Emma is een keiharde businessvrouw en heeft naast haar job als makelaar ook nog een eigen bedrijf. De beauty verkoopt empanada's en vraagt hier een behoorlijk bedrag voor.

Empanada's

Emma is een bussines lady in hart en nieren en vertelt in het begin van het vierde seizoen van Selling Sunset vol lof over haar succesvolle bedrijven. Zo verkoopt ze via een webshop haar eigen empanada's, die ze in alle soorten en maten heeft. Zo is er een vegan- en pizza-variant van dit heerlijke snackje.

Klinkt leuk en aardig, maar na één blik op de webshop van Emma te werpen is het duidelijk dat er aan deze snacks een behoorlijk prijskaartje hangt.

Flink prijskaartje

Zo wordt er voor 36 empanada's een bedrag van €115 gevraagd. Maar volgens Emma herself heb je dan wel een empanada van échte kwaliteit. De empanada's moeten dan nog wel per post verstuurd worden, dus extreem vers zullen ze niet zijn.

Maar goed, dan heb je wel de favo snacks van één van de Selling Sunset-dames in huis. Wij denken nog even na of we het de moeite waard vinden...

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • Selling Sunset