Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze reden is Rowenna niet aanwezig bij de Love Island kerstspecial

De beauty heeft er een duidelijke reden voor.

Love Island kerstspecial

Onlangs maakte Videoland bekend dat we dit jaar nog kunnen genieten van een heuse Love Island Xmas Reunion. Speciaal voor deze reünie komen alle Islanders bij elkaar om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Alhoewel, niet allemaal. Rowenna was namelijk om een vervelende reden niet aanwezig bij de reünie.

Kerstspecial

De romance tussen Job en Esmee en de prille liefde tussen Nina en Paulo: we konden er geen genoeg van krijgen. Maar hoe gaat het nu met alle stelletjes? Daar lijken we eindelijk antwoord op te krijgen in de kerstspecial van Love Island. Via Instagram deelde Videoland onlangs al een kleine sneak peek van de opnames. Op de foto zien we alleen niet alle Islanders van het afgelopen seizoen, aangezien Rowenna op de foto ontbreekt.

Een breuk tussen Rowenna en Donny? Gelukkig niet. Videoland laat namelijk weten: "Nog 2 weken tot de Love Island Xmas Reunion! 🎄 Rowenna kon er helaas niet bij zijn vanwege corona."

Niet de eerste keer

Ondanks de afwezigheid van Rowenna hoeven we ons niet druk te maken om een eventuele breuk tussen haar en Donny. Via Instagram maakten de twee onlangs nog bekend dat ze inmiddels officieel een relatie hebben. Hoe dat met de rest van de koppels zit? Dat moeten we dus nog even afwachten, aangezien we pas tijdens de reünie duidelijkheid zullen krijgen.

Het is niet de eerste keer dat er een Love Island kerstspecial wordt georganiseerd. Bij de UK-versie van het programma zagen we eerder ook een kerstspecial, waarin we een hoop duidelijkheid kregen over de gemaakte koppels. Want wie zijn er nog samen? En waarom zijn sommige koppels uit elkaar gegaan? We gaan het allemaal horen. De Love Island Xmas Reunion verschijnt op 22 december op Videoland. We can't wait!

Misschien ook voor jou:
Berichtje! Videoland kondigt speciale Love Island kerstspecial aan
Showbizz
  • Videoland
  • Love Island