Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó zag Holly Mae Brood er vroeger uit 

Herken jij de Love Island-presentatrice terug op de foto? 

Zien: zo zag Holly Mae Brood er vroeger uit 

Instagram fungeert als het ware als een digitaal fotoboek en die van Holly Mae Brood gaat terug tot en met 2012. Inclusief throwback-kiekjes en foto’s van een jongere Holly.

De jonge Holly

Het laatste seizoen van Love Island is gisteren alweer afgelopen en ook dit jaar konden we weer genieten van presentatrice Holly Mae. De actrice schitterde altijd in mooie outfits wanneer ze een bezoekje bracht aan de villa en dat doet ons afvragen hoe ze er vroeger uitzag. Luckily, there’s Instagram!

Liefde

De throwback-foto's van Holly gaan way back. Haar Instafeed is momenteel een mix van prachtige momenten uit haar carrière en leuke privémomentjes. Ook vriend Soy Kroon komt regelmatig voorbij. De Love Island-presentatrice heeft nu al heel wat jaren een relatie met de acteur.

Onlangs verklapte Holly in gesprek met Grazia hoe ze haar relatie na zoveel jaar spannend houdt. Hoewel het stel het heerlijk vindt om urenlang op de bank te liggen en te chillen, doen ze ook geregeld leuke dingen buitenshuis. “Toen we allebei in het theater stonden, spraken we elke avond na het werk af in de stamkroeg bij ons om de hoek. Daar deden we samen een drankje en bespraken we onze dag. Dat was iets wat ons elke keer weer samenbracht, ook al waren we druk met ons eigen ding”, aldus Holly.

Dit bericht bekijken op Instagram

Papa❤ vandaag al 11 jaar geleden

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🐛 #minirups #queensmeagol

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) op

Holly deed onlangs nog uit de doeken dat ze binnenkort wel in het huwelijksbootje zou willen stappen met Soy. “Ik hoop het vooral heel erg. Ik zou dat wel leuk vinden”, wist Holly te vertellen in de 30 MINUTEN RAUW-podcast. Nou Soy, je weet wat je te doen staat!

Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • BSR Agency