Hilarisch: Estelle Cruijff reageert op Photoshop-fail

Foutje, bedankt.

Een filtertje hier en een kleine aanpassing daar: er wordt tegenwoordig flink gesleuteld aan foto's op Instagram. Ook Estelle Cruijff besloot haar foto aan te passen, maar helaas wisten oplettende volgers de actrice te betrappen op een Photoshop-fail.

Krom hekje

Estelle plaatste gisteren een foto op Instagram waarin ze in een all white outfit poseert in haar eigen stekje. “Home is where love resides, memories are created, friends always belong and laughter never ends“, schrijft ze bij het kiekje.

En hoewel Estelle er prachtig uitziet op de foto, was dat niet waar de aandacht van haar volgers naar toe ging. Op de achtergrond van de foto is namelijk een opmerkelijk detail te zien. Het hekje van het balkon is namelijk een tikkeltje gebogen en dat kan maar één ding betekenen: Estelle heeft Photoshop gebruikt. Oops.

Grapje

“Es, er is iets mis met je hekje”, reageert een volger in de comments. En: “Beetje verkeerd gefotoshopt. De tralies van je balkon zijn krom!”, schrijft iemand anders.

Gelukkig kan Estelle lachen om het foutje en grapt ze er zelfs over in haar Instagram Stories. “Jullie zijn bezorgd om mijn hekje… No worries! Mijn hekje is recht en het gaat helemaal goed met het hekje”, roept ze in een filmpje. “Voor de cursus Photoshop voor beginners meld je vandaag bij mij aan!”, grapt Estelle.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws