Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Twinning: Jaimie Vaes en Estelle Cruijff poseren in matchende bikini's

Oeh la la, ladies!

jaimie vaes estelle cruijff

Zoals bekend verblijft Jaimie Vaes op het zonnige Ibiza. We spotten haar op Instagram op een kiekje met Estelle Cruijff in matchende bikini's. Looking lovely!

Glamourduo

Op de foto, die Estelle deelde met al haar Instagram followers, zijn de twee te zien op een jacht onder de blue skies van Ibiza. De twee zonaanbiddende dames dragen een stel beige bikini's, en kunnen op veel positieve reacties rekenen. Onder anderen Lieke van Lexmond, Winonah de Jong, en Jennifer Ewbank reageren met volop hartjes en vuur-emoji.

Ibiza

Naast het feit dat Estelle en Jaimie een bestie delen in Koen Kardashian, zijn ze ook allebei helemaal gelukkig op Ibiza. Jaimie is daarheen verhuisd samen met haar zoontje na de veelbesproken ruzie met Lil' Kleine. "Ik heb besloten om lekker op Ibiza te blijven, met Lío", onthult ze. "Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar heel gelukkig. Dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza."

Bovendien heeft de beauty een wel heel bijzonder appartement gevonden op het eiland, na een poos in een hotel verbleven te hebben. "Weet je wie hier heeft gewoond?" vraagt ze in de serie aan beste vriend Koen Kardashian. "Paris Hilton."

Misschien ook voor jou:
Van ontbijt tot borrel: déze hotspots op Ibiza mag je niet missen
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram