Huh? Temptation-single Niels doet opvallende uitspraak over Julia

Hoe zit het nu tussen die twee?

Lees ook

Op Temptation Island wordt het langzamerhand steeds steamier tussen de deelnemers en singles. Zo lijkt er tussen single Niels en de Groningse beauty Julia iets moois op te bloeien. Maar nu doet Niels een wel heel opvallende uitspraak…

Flirten

Er wordt inmiddels flink geflirt tussen de aanwezigen op Temptation Island. Onder andere Donna en Jimi hebben het heel gezellig nadat Nico in een videobericht toegeeft vreemd te zijn gegaan. Ook Delphine en Bert genieten van alle aandacht van de singles tussen het moddergooien naar elkaar door. En natuurlijk zien we ook hoe Julia en Niels het wel héél gezellig hebben.

Nadat Julia hem meevroeg op date, hadden zij en Niels een heel fijne dag: “Het was gewoon chill, niks was geforceerd, we konden over alles lullen en we hebben dezelfde humor. En tja, zonder humor is er geen liefde”, vertelde Niels hierover al. Het mocht duidelijk wezen: love is in the air! Of althans, zo leek het.

Huh?

Want in een interview met RUMAG TV doet de beefy single een onverwachte uitspraak. Wanneer de presentatoren hem vragen of hij dan echt zo verliefd is op Julia, is Niels duidelijk: “Nee.” Say what?

Hoewel Niels nog aan de andere heren in de villa vertelt dat hij “helemaal hotel de botel” is op Julia, ontkent hij dit nu achteraf. “Weet je wat het is, je zit daar met heel veel mensen. Julia was de enige dame die mij echt begreep. Dezelfde humor, dezelfde grappen, we konden over alles praten. Dat had ik zélfs niet met de jongens. Dus dan groei je vanzelf wel naar elkaar toe”, legt hij uit. Maar het lijkt toch alsof hij de deur vervolgens nog op een kiertje zet: “Maar om nou echt verliefd te zeggen… Dat komt in mijn ogen na een paar weken pas.” Kortom: misschien moeten we gewoon nog even geduld hebben…We'll see!

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook